torstai 23. helmikuuta 2012

Pilkahdus Bridezillaa

Ensimmäinen pilkahdus Bridezillaa on käynyt ilmi tästä(kin) morsiamesta. Aiemmin kirjoitin, että morsiuspukuni tulee olemaan jotain muuta kuin se perinteinen valkoinen puku ja tästä syystä teetän puvun ompelijalla.

Puvulle olen jo valinnut tekijän ja käynyt suunnittelukäynnillä, mutta jokin tuntuu yhteistyössä tökkivän... Ompelijan vastaaminen sähköpostiin voi kestää jopa viikon ja vastaukset ovat melko "kolkkoja". Suunnittelukäynnillä tuntui, että alamme olla samalla aaltopituudella puvun suhteen. Jotenkin on vain sellainen olo, että ompelija ei syystä tai toisesta saanut 100% kiinni minun tyylistäni. Puvun materiaalit on mahdollisuus hankkia joko ompelijan kautta tai hankkimalla ne itse. Tämäkin asia on ollut hieman hankala sopia ompelijan kanssa - menin suunnittelukäynnille suunnittelemaan pukua ja ompelija tavallaan päätti puolestani, että mitä hän tukusta hankkii ja mihin meillä on mahdollisuudet materiaalien osalta. Jonkun mielestä nämä voivat olla pieniä seikkoja, mutta minä olen tarkka palvelun laadusta asiakaspalvelun ja tietynlaisen työkokemuksen omaavana.

Kaikki nämä seikat ja painavimpana syynä sähköposteihin vastaaminen sai minut tekemään tarjouspyynnön toisen ompelijalle. Sain illalla lähettämääni sähköpostiin vastauksen jo heti seuraavana aamupäivänä! Ompelija 2:n ammattitaito välittyi viestistä läpi ja hän tuntui kiinnostuneelta ja innostuneelta - viestistä tuli itselle todella hyvä mieli! Parit postit on tämän jälkeen vaihdettu ja mielipide vahvistuu entisestään, todella avulias henkilö ja jo tässä vaiheessa hieno opastus materiaalien ja käytännön toteutusten suhteen.

Hieman korkeammasta hinnasta huolimatta taidan päätyä ompelija 2:n palveluihin... :)

2 kommenttia:

  1. On sen verran ainutlaatuisesta puvusta kyse, että hyvä kun mietit vaihtoa. On inhottava tehdä yhteistyötä jos ei oo yhtään samalla aaltopituudella.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jei, ensimmäinen kommentti! Kiitos :)

      Yhteistyön onnistuminen on tärkeää, siitä ei pääse yli eikä ympäri. Stressiä varmasti riittää muutenkin, että ehkä valitsen tässä hieman hinnakkaamman vaihtoehdon ja nipistetään sitten budjettia jostain muualta. Sekin painaa vaakakupissa, että en ole mikään käsityöihme ja kankaiden sielunelämä on lähes tuntematon joten on hyvä saada vinkkiä ja opastusta _ammattilaiselta_.

      Poista