maanantai 6. elokuuta 2012

Syötävät ja juotavat

Meillä on ainakin meidän mielestä onnekas tilanne siinä mielessä, että tarjottavat saadaan suoraan juhlapaikalta. Tämä oli yksi juhlapaikan valintakriteereistä, koska minua ja meitä ei yksinkertaisesti edes houkutellut ajatus alkaa tekemään ja leipomaan itse. Toki siihen oltaisi varmasti saatu apua ystäviltä ja lähisukulaisilta, mutta...

Menuvaihtoja on jo valmiiksi monta, mutta meille räätälöitiin oma. Haluttiin konstailematon, mutta lapsille(kin) maistuva ruokatarjoilu. Kasvisruokavaliota noudattavia ei ilmoittautunut, joten varsinaisia täysin kasvisruokia ei menuun kuulu. Hääaterian lisäksi tarjoillaan myös pieni iltapala vielä silloin juhlapaikalla oleville.

Sulhasen pyynnöstä menu jätetään vielä julkaisematta :P

kuva: Ravintola Upseerikerho

Juomatarjoilu hoidetaan siten, että hääpari tarjoaa vieraille alkumaljat, lasilliset viiniä alku- ja pääruuan kanssa, kahvin kanssa avec (konjakki/kermalikööri valinnan mukaan) sekä kaksi juomalippua / hlö. Alaikäisille vieraille on omat virvoitusjuomiin oikeuttavat lippunsa ja täysi-ikäisyyden saavuttaneille omat lippunsa, joilla voi valintansa mukaan ottaa joko olutta, siideriä, lonkeroa, viiniä (12 cl) tai virvoitusjuomaa. Boolitarjoilua ei haluttu, koska vierasjoukkoon mahtuu pari kappaletta sellaisia joilla saattaa lähteä ns. lapasesta. Jos jostakusta vieraasta tuntuu, ettei tämä tarjoilu riitä on Upseerikerholla mahdollisuus ostaa omakustanteisesti lisää alkoholia. Osa vieraista on myös kutsuttu jatkoille kaupungin yöelämään... ;)

Juomalipuista tulossa pieni postaus jossain vaiheessa.


ps. Ai niin, meinasi aivan unohtua... Tuleehan meille myös herkkubuffet, mutta siitä lisää myöhemmin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti