tiistai 11. syyskuuta 2012

Lämmitin ja laukku

Tilasin itselleni boleron netistä, kun ei täältä takapajulasta löydy myymälöistä sopivaa. Ostos tuli tehtyä vähän summassa ja sormet ristissä parasta toivoen. Hinta oli edullinen, 39 €. Kun paketti tuli viikon jälkeen, sisältö oli positiivinen yllätys!! :) Bolero oli ehkä jopa hieman laadukkaampi kuin mitä osasin odottaa ja uskoisin että sen kanssa tarkenee syyskuun viilenevässä illassa pienen hetken olla ulkona.

kuva: Fabela

Bolero on tilattu täältä - vaikka verkkokaupan ulkoasu ei itsessäni herättänyt kovin suuria luottamuksen tunteita (valitettavasti), voin vain suositella kyseistä nettikauppaa! Eiköhän tuolta tule tilattua jatkossa muutakin vaatetta ;)


Koska kengät ja bolero ovat suklaanruskeat, halusin myös laukun täsmäävän niiden väritykseen. Alunperin laukun piti olla tämä:

kuva: R&R, ethän kopioi!

Laukku on tuunattu hääpuvusta jääneellä pitsillä ja kaapin kätköistä löytyneellä rintarossilla. Laukussa on piiiitkä olkahihna - sen olen käärinyt nätisti laukun sisäpuolelle. Puvun kanssa mallatessa olo tuntui liian vihreältä...jep.

Eli morsiamen tärkeitä tavaroita piti sisällään tämä ihanuus:

kuva: R&R, ethän kopioi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti