keskiviikko 12. syyskuuta 2012

Pöytäkartta

Varmasti yksi mielipiteitä jakava asia on istumajärjestys. Meille se oli päivänselvä ratkaisu, koska vieraissa oli isompia "perhekokonaisuuksia". Olisi ollut ikävää, jos vieraat olisivat joutuneet hyppimään pöydästä toiseen ja miettimään, että mihin mahtuvat istumaan kokonaisena perheenä. Morsiamen äiti oli sitä mieltä, ettei istumajärjestystä tarvitse olla, mutta pidimme oman ratkaisumme voimassa ;)

kuva: R&R, ethän kopioi!

Istumajärjestys sinänsä oli yllättävän helppo tehdä (vierasmäärä vaikuttanee...), mutta pöytien järjestely tilaan olikin toinen juttu..! Juhlapaikalta saimme muutaman pöytäjärjestysvaihtoehdon, mutta ne tuntuivat jotenkin kömpelöiltä meidän vierasmäärään nähden. Muutama vaihtoehto pöytien kanssa tuli pyöriteltyä ja sähköposti vaihdettua juhlapaikan kanssa, mutta loppujen lopuksi kaikki sujui suht helposti!

Pöytäkartan telineenä toimi oma, vanha maalausteline joka sai pintaansa valkoisen värin. Kehys, alunperin musta, löytyi Tiimarin alennushyllystä ja sai puolestaan hopeisen spray-suihkutuksen.

2 kommenttia:

  1. Hei, todella hienonnäköinen pöytäkartta! Itselläni on hakusessa samantyylinen kehys, olisikohan tuo teidän yksilö mahdollisesti myytävänä? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei ja kiitos!
      Kehys on jo saanut itselleen uuden tehtävän, joten se ei ole myynnissä :) Toivotaan, että löydät itsellesi mieleisen kehyksen! :)

      Poista