maanantai 17. syyskuuta 2012

Vaihtoehto sukkanauhan heitolle

Halusimme sukkanauhan heitolle jonkin vaihtoehdon hääjuhlaan koska a) hääpuku on kapea morsiamen reisien kohdalta, b) sukkanauhan etsiminen yleisön silmien edessä on meidän kummankin mielestä kiusallinen tilanne (tietystihän esim. bestman voisi suojata takilla "näkymiä...), c) vieraina olevat täysi-ikäiset miehet ovat 98% avioliitossa. Sukkanauhan heiton sijasta meidän häissä kilpaillaan konjakkipullosta. Koska juhlapaikassa on anniskeluoikeudet ja näin ollen omien juomien tuonti oli kiellettyä, saimme tämän ohjelman järjestämiseen ehdon. Sen ehdon, että pulloa ei avata juhlapaikan alueella. Ymmärrettävästä syystä.

Jotta pulloa ei ainakaan ihan heti saa auki, teimme sille näin:

kuva: R&R, ethän kopioi!
(taustalla Harmurin häntä...)


Lukon avaimet ovat paikassa X. Jos pullon voittajalla tulee ylitsepääsemätön ongelma lukon ja kettingin kanssa, avaimen saa hääparilta :) Säännöt pullopeliin sulhanen ja bestman kehitti häitä edeltävänä iltana (säännöt jäivät mors vaimolle epäselviksi, kun oli muutakin tehtävää ;) )

Jos joku muu aikoo tällaisen kettinki-virityksen tehdä, varoitan jo etukäteen, että tuossa hommassa tarvitsee hermoja! Kettinki jää helposti löysälle, lipsuu sormista ja pihdeistä ja lenkit ovat väärän mittaisia joihinkin kohtiin.

Netissä on myytävänä kyllä ihan valmiitakin pullolukkoja (vink, vink...).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti